lofo shenxf

Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας 2024

Το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2024 ο Σύνδεσμος και ο Συνεταιρισμός Ηλεκτρολόγων Εγκαταστατών Νομού Χανίων πραγματοποίησαν με μεγάλη επιτυχία την ετήσια εκδήλωση για την κοπή της πίτας με ζωντανή μουσική στο «κτήμα Αλκυών».
  Πριν την κοπή της πίτας ο Πρόεδρος του Συνδέσμου κ. Βούτας Ιωάννης, ο Πρόεδρος του Συνεταιρισμού κ. Φραγκεδάκης Παναγιώτης και σύσσωμα τα Διοικητικά Συμβούλια αυτών καλωσόρισαν και ευχαρίστησαν τους συναδέλφους με τις οικογένειες τους και τους εκπρόσωπους φορέων και εταιριών που έδωσαν το παρόν.
  Όπως όλα τα χρόνια έτσι και φέτος το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου βράβευσε τα παιδία των συναδέλφων που πέρασαν σε ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα την χρονιά που μας πέρασε και έκαναν τις κληρώσεις για τα δώρα αλλά και για το έμβλημα του Συνδέσμου.
  Εκτός από τα μέλη του Σωματείου Χανίων τις οικογένειες τους, φίλους και τους συνταξιούχους του Σωματείου ,την εκδήλωση τίμησαν ο Πρόεδρος της ΠΟΣΕΗ κ. Παυλόπουλος Α., o Ά Αντιπρόεδρος της ΠΟΣΕΗ κ. Κουντουργιάννης Α., ο Β Αντιπρόεδρος της ΠΟΣΕΗ κ. Βαζαίος Χ. , ο Γενικός Γραμματέας της ΠΟΣΕΗ κ. Μαουσίδης Σ. και ο ταμίας της ΠΟΣΕΗ κ. Βιολάκης Σ. . Επίσης παρευρέθηκαν αντιπρόσωποι από τα όμορα Σωματεία Κρήτης και μέλη των Συνδέσμων Λασιθίου, Ηρακλείου, Ρεθύμνου, Χαλκίδας, Κορινθίας, Μαγνησίας και σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΗ Θεσσαλονίκης. Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο κ. Πλοκαμάκης Γ. που είναι ειδικό στέλεχος Διεύθυνσης Περιφέρειας Νησιών και ο Προϊστάμενος του παραρτήματος της ΔΕΔΔΗΕ Κισσάμου κ. Σπερελάκης Γ. και διάφοροι εκπρόσωποι από την Περιφέρειας Κρήτης και του Επιμελητηρίου Χανίων. Ο Πρόεδρος της ΟΕΒΕΝΧ κ. Παυλάκης Γ. με μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΟΕΒΕΝΧ αλλά και στελέχη κορυφαίων εταιριών του κλάδου όπως της ΚΟΥΒΙΔΗΣ, OK GROUP, ΜASTER, ΟLYMPIA ELECRTONICS, SIGNIFY, ΕLEMKO,POWER Z και ΑΝΤΙΜΕΤ ΑΕ.  Σαν χορηγοί συμμετείχαν οι εξής επιχειρήσεις: ΟΚ GROUP, ΚΥΡΙΑΚΑΚΗ, ELEMKO, NEXANS, AEG, ABB, OLYMPIA ELECTRONICS, MASTER, LEGRAND, SIGNIFY, ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΑΕ, ΑΝΤΙΜΕΤ ΑΕ, HAGER, REDLED, POWER Z, LINEME & VERGINA τις οποίες ευχαριστούμε πολύ για την βοήθεια τους και την συμμετοχή τους στην εκδήλωση αυτή. Θα πρέπει να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα τον Μεγάλο χορηγό και της φετινής εκδήλωσης που ήταν η εταιρία «ΚΟΥΒΙΔΗΣ Α.Β.Ε.Ε».
  Οι παρευρισκόμενοι απόλαυσαν το πλούσιο μενού και διασκέδασαν με το συγκρότημα του Στέλιου Βαμβακά. Η εκδήλωση μετατράπηκε σε ένα αξέχαστο γλέντι με χορό και τραγούδι που κράτησε μέχρι το πρωί.

Εκ του Δ. Σ. ,
Ο Πρόεδρος Βούτας Ιωάννης            
Ο Γεν. Γραμματέας  Αποστολάκης Μιχαήλ      

ΠΙΤΑ 1

Μοιραστείτε το άρθρο