lofo shenxf

Εορτασμός του Άγιου Πνεύματος

Ο εορτασμός του Άγιου Πνεύματος, προστάτης των Ηλεκτρολόγων πραγματοποιήθηκε και φέτος στα πλαίσια μίας διήμερης εκδρομής για τις οικογένειες των μελών αλλά και των συνταξιούχων του Συνδέσμου Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων Χανιών την Κυριακή 20 Ιουνίου 2021 με προορισμό την Χερσόνησο.

Φτάνοντας στη Χερσόνησο ένα από τα πιο δημοφιλή κρητικά παραθαλάσσια θέρετρα οι συνάδελφοι είχαν την ευκαιρία να επισκεφτούν το μέρος και να περπατήσουν στην παράλια. Την επομένη μέρα πήγαμε στο Φόδελε όπου πραγματοποιήθηκε λειτουργία και αρτοκλασία στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου ένα κτίσμα της δεκαετίας του ’30. Στη συνέχεια οι Συνάδελφοι απόλαυσαν τον περίπατο τους στην πλατεία του Φόδελε.

Από τον περίπατο μας δεν έλειψε και η επίσκεψη μας στο σπίτι όπου γεννήθηκε ο παγκοσμίου φήμης ζωγράφου Δομίνικου Θεοτοκόπουλου (Ελ Γκρέκο). Ένα μετά-βυζαντινό κτίσμα το όποιο έχει μετατραπεί σε μουσείο υπό την εποπτεία του Υπουργείου Πολιτισμού. Η μέρα συνεχίστηκε έως αργά το απόγευμα σε τοπική ταβέρνα της περιοχής όπου μαζί μας παραβρέθηκε και ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ελλάδος ο κ. Αγγουράκης Θεόδωρος.

Το ΔΣ και ο Πρόεδρος των Ηλεκτρολόγων εύχεται η χάρη του Άγιου Πνεύματος να φωτίζει όλους να χαρίζει υγεία ευτυχία στις οικογένειες όλων. Ευχαριστεί όλους όσους συμμετείχαν και ανανεώνει το ραντεβού για την επομένη χρόνια.

Εκ του ΔΣ
Ο Πρόεδρος Ο Γεν. Γραμματέας
Βούτας Ιωάννης Αποστολάκης Μιχαήλ

Μοιραστείτε το άρθρο