lofo shenxf

Γεύμα με Kύπριους συνάδελφους και κοπή πίτας

Την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2023 ο Σύνδεσμος Ηλεκτρολόγων Εγκαταστατών Νομού Χανίων παραχώρησε γεύμα στους Κύπριους συναδέλφους και τις οικογένειες τους που ήρθαν για να μας επισκεφτούν από την όμορφη Κύπρο. Το γεύμα έγινε στη ταβέρνα ‘Νεώρια’ στο παλιό λιμάνι με πλούσια φαγητά και ποτά.

Επίσης, με μεγάλη συμμετοχή και εξαιρετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε τη Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2023 στο κέντρο ‘Κανάρια’ η ετήσια εκδήλωση για την κοπή της πίτας του Συνδέσμου και του Συνεταιρισμού Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων Νομού Χανίων.

Πριν την κοπή της πίτας ο Πρόεδρος του Συνδέσμου κ. Βούτας Ιωάννης και ο Πρόεδρος του Συνεταιρισμού κ. Φραγκεδάκης Παναγιώτης καλωσόρισαν και ευχαρίστησαν τους συναδέλφους με τις οικογένειες τους και τους εκπρόσωπους φορέων και εταιριών που έδωσαν το παρόν.

Εκτός από τα μέλη του Σωματείου Χανίων τις οικογένειες του, φίλοι και τους συνταξιούχους του Σωματείου ,την εκδήλωση τίμησαν ο Πρόεδρος της ΠΟΣΕΗ κ. Παυλόπουλος Α., o Ά Αντιπρόεδρος της ΠΟΣΕΗ κ. Κουντουργιάννης Α., ο Β Αντιπρόεδρος της ΠΟΣΕΗ κ. Βαζαίος Χ. και ο Γενικός Γραμματέας της ΠΟΣΕΗ κ. Μαουσίδης Σ. Οι Πρόεδροι από ΣΕΗ Ρεθύμνου ο κ. Κλαψινός Γ., και από ΣΕΗ Κύπρου κ. Κυριάκου Γ. ,μέλη των παραπάνω Συνδέσμων και μέλη από ΣΕΗ Ηρακλείου, Λασιθίου και Θεσσαλονίκης. Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο Προϊστάμενος της ΔΕΔΔΗΕ Χανίων ο κ. Πλοκαμάκης Γ.. Ο Πρόεδρος της ΟΕΒΕΝΧ ο κ. Παυλάκης Γ. , Μέλη του ΔΣ της ΟΕΒΕΝΧ αλλά και στελέχη κορυφαίων εταιριών του κλάδου όπως της ΚΟΥΒΙΔΗΣ, ΕΛΕΜΚΟ, ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΜASTER, ΟLYMPIA ELECRTONICS, SIGNIFY, ΑΒΒ, AEG, HAGER, VERGINA, XAΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΑΕ οι οποίοι συμμετείχαν ως χορηγοί. Επίσης συμμετείχαν ως χορηγοί και τοπικές επιχειρήσεις όπως το ΜΟΝΤΕΡΝΟ, ΚΥΡΙΑΚΑΚΗ, ΣΥΝΚΑ, ΠΕΡΔΙΚΑΚΗΣ ΑΕ, GOT IT, SILK OIL ΠΕΤΡΑΚΗ, ΠΑΓΑΚΙΑ ΚΡΗΤΗΣ, ΜΑΖΑΝΑΚΗΣ, ΓΛΥΚΑΝΙΣΟΣ και ΚΡΙΠΑΚΗΣ. Πρέπει όμως να σημειωθεί ότι Μεγάλος χορηγός της φετινής εκδήλωσης όπως και κάθε χρόνο ήταν η εταιρία «ΚΟΥΒΙΔΗΣ Α.Β.Ε.Ε».

Όπως όλα τα χρόνια έτσι και φέτος το ΔΣ του Συνδέσμου βράβευσε τα παιδία των συναδέλφων που πέρασαν σε ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα την χρονιά που μας πέρασε και τους συνταξιούχους ηλεκτρολόγους που πέρασαν από την θέση του Προέδρου. Ακολούθησαν οι κληρώσεις για τα δώρα αλλά και για το έμβλημα του Συνδέσμου.

Οι παρευρισκόμενοι απόλαυσαν το πλούσιο μενού και διασκέδασαν με το συγκρότημα του κ. Στέλιου Βαμβακά. Η εκδήλωση μετατράπηκε σε ένα αξέχαστο γλέντι με χορό και τραγούδι που κράτησε μέχρι αργά το βράδυ.

Εκ του ΔΣ
Ο Πρόεδρος Ο Γεν. Γραμματέας
Βούτας Ιωάννης Αποστολάκης Μιχαήλ

Μοιραστείτε το άρθρο